Madkampen.dk » Ingredienser » Glasur:

Opskrifter på mad med Glasur:

Her er en liste over alle de spændende opskrifter, hvor Glasur: indgår i retten. Hvis du finder en ret, som ikke hører til på listen, må du meget gerne fortælle os det.

  1. Græskarbradepandekage med Osteglasur

    Pisk æg og sukker hvidt og skummende. Rør olie, mel, bagepulver og krydderier heri. Vend til sidst groftrevet græskar og hakkede græskarkerner i. Hæld dejen i en lille bradepande med bagepapir ved 175°C (almindelig ovn) i 30 mi...


  2. Kartoffelkage med Citronglasur

    Rør margarine og sukker sammen. Rør æg i, lidt ad gangen. Riv citronen og pres saften ud. Put mel, bagepulver og citronsaft i æggemassen. Mos kartoflerne og kom dem i dejen. Hæld dejen i en bradepande, og bag kagen ved 1...


  3. Appelsinsandkage

    Rør sukker og margarine grundigt. Pisk æggene i, et ad gangen. Rør mel, bagepulver, appelsinsaft og revet appelsinskal i. Hæld dejen i en aflang, smurt form og bag den ved 175°C i ca. 45 minutter. Hæld glasur rørt med app...


  4. Pære-Banan Kage med Nutellaglasur

    Mos pære og banan i en skål. Bland i en anden skål mel, sukker, vanillesukker, bagepulver og havregryn. Kom den moste frugt i. Pisk æg, mælk, yoghurt og olie til en ensartet masse i en skål. Bland de 2 skåle - det flydende m...


  5. Grøn Påskekage

    Pisk æg og sukker hvidt og smelt smørret. Bland mel og bagepulver og rør det i skiftevis med smør og vand. Rør mandelessens og frugtfarve i dejen og hæld den i en bradepande beklædt med bagepapir. Bag kagen ved 200°C i 45 ...


  6. Karamelsnitter

    Opvarm ovnen til 180°C og for en bageform med bagepapir. Kom kokosmel, farin, mel og bagepulver i en stor skål og rør det sammen. Rør derefter smeltet smør og vanilleessens i. Fordel dejen i formen, og try det fast. Bag bunden i ...


  7. Kanelkage

    Smelt margarinen og rør den grundigt sammen med sukkeret. Hæld derefter kærnemælken i lidt efter lidt. Sigt derefter hvedemel, kanel og natron i lidt ad gangen under omrøring. Hæld dejen i en stor smurt bradepande og bag kagen ...


  8. Alletiders Mumse Chokoladekage

    Sigt de tørre ingredienser sammen i en skål. Kom æg, smeltet smør og vand i og pisk godt med en håndmixer. Hæld dejen i en bradepande (ca. 23x33 cm) og bag kagen på nederste rille i ca. 35 minutter ved 170°C (almindelig ovn). ...


  9. Nigellas Coca-Cola Kage

    For en springform med bagepapir. Forvarm ovnen til 180°C (almindelig ovn). Bland i en stor skål mel, sukker, natron og salt. Slå æggene ud i en lille skål og bland med kærnemælk og vanille. Smelt smør sammen med kakao o...


  10. Bøfkage

    <b>Glasur:</b>

    Pisk sukker og æg godt. Bland melet med de øvrige tørre ingredienser og bland det i skiftevis med mælken. Vend til sidst det smeltede smør i. Hæld dejen i ovnens bradepande og bag den i en 200°C varm ovn i 20-25 minutter. La...



  11. Fastelavnsboller med Creme

    <b>Glasur:</b>

    Lun mælken i en gryde, til den er lillefingervarm. Hæld den i en skål og rør gæren ud heri. Tilsæt de øvrige ingredienser (gem lidt mel) og slå dejen godt sammen. Dæk skålen med et klæde og stil dejen til hævning et lunt ...



  12. Den Du Ved Nok - Kage

    <b>Glasur:</b>

    Pisk æg og sukker lyst og luftigt. Mel, vanille, kakao og bagepulver sigtes og blandes i dejen skiftevis med mælken. Til sidst røres smeltet, afkølet margarine i. Hæld dejen i en smurt bradepande og bag den ved 190°C i ca. 25...



  13. PÃ¥skebradepandekage

    Riv skallen af appelsinerne, og stil dem til side. Pres derefter saften ud. Rør margarinen lys og luftig sammen med sukkeret. Rør derefter æggeblommerne og appelsinsaften i. Bland mel og bagepulver, og rør det i sammen med hakket ...


  14. Mazarinkage

    Rør margarinen lys og luftig sammen med sukkeret. Pisk æggene i et ad gangen - pisk godt imellem hvert. Bland mel og bagepulver, og tilsæt det til dejen sammen med kogende vand og mandelessens. Bages i en lille bradepande (ca. 2...


  15. Bananbradepandekage med Chokolade

    Margarine og sukker røres godt, til det er let og luftigt. Rør æggene i - et ad gangen, og rør godt mellem hvert æg. Bland mel, bagepulver, natron, vanillesukker og kanel sammen i en skål, og sigt det ned i dejen lidt efter lidt. ...


  16. Chokoladekage med Lakridscreme

    Smelt chokoladen over vandbad og afkøl den. Pisk smør og sukker luftigt. Del æggele i blommer og hvider. Pisk æggeblommerne i smørcremen en ad gangen. Bland mel og bagepulver og vend det i dejen. Rør den lune chokolade ...


  17. Luksuskager

    Kog kakao og mælk op og lad det afkøle. Rør smør og sukker luftigt. Pisk et æg i ad gangen. Bland hvedemel, bagepulver og salt og rør det i æggeblandingen skiftevis med kakaomælken. Smelt chokoladen over vandbad, og rør de...


  18. Klassisk Chokoladekage med Kokospynt

    Smelt smørret. Pisk æg og sukker luftigt, tilsæt det smeltede smør, olie og mælk. Bland de tørre ingredienser, sigt dem i æggemassen og rør det sammen til en jævn dej. Fordel dejen i en beklædt form på ca. 30x40cm. Bag k...


  19. Appelsinmuffins

    <b>Glasur:</b>

    Ca. 15 stk. Opvarm ovnen til 200°C. Smelt smørret i en kasserolle. Pisk æg og sukker lyst og luftigt. Pisk majsstivelsen i. Bland bagepulver og appelsinskal med melet og rør blandingen i dejen skiftevis med det smeltede, afk...



  20. Svampet Chokoladekage

    De tørre ingredienser sigtes sammen. Herefter tilsættes æg, smeltet smør og vand, og der piskes godt med en håndmixer. Hæld dejen i en lille bradepande (ca. 23x33cm) og bag den på nederste rille i en 170°C varm (almindelig) ov...


  21. Kiksekage med Karamel

    Opvarm ovnen til 180°C (varmluft). Smør bageformen og beklæd bunden med bagepapir. Pisk smør og farin til det er let og luftigt. Rør mel og bagepulver i, og rør til blandingen er jævn. Tryk blandingen ned i bunden af formen ...


  22. Napoleonskage med Valnøddecreme & Rabarber

    4-6 personer. Tænd ovnen på 200°C. Rens og skær rabarberne i 3 cm lange stykker. Vend rabarbersykkerne sammen med sukker blandet med appelsinskal, bred dem ud i et ovnfast fad foret med bagepapir. Dæk dem løst med stanniol og ba...


  23. Chokoladekage med Smørcreme

    <b>Glasur:</b>

    Rør sukker og smør lyst og luftigt. Tilsæt æggene - et ad gangen og rør godt imellem. Bland mel, kakao og natron sammen, sigt det i dejen og vend forsigtigt rundt. Hæld kærnemælken i, og rør det til en ensartet dej. Hæ...



  24. Coca-Cola Kage

    <b>Glasur:</b>

    Bland mel, sukker, natron og vanillesukker i en skÃ¥l. Smelt margarinen og kom den i melblandingen. Kakao og Coca-Cola varmes op til kogepunktet, køler lidt af og tilsættes derefter. Rør derefter kærnemælk og æg i. TilsÃ...



  25. Kransekage

    <b>Glasur:</b>

    Til ca. 16 stk. Kransekage: Rør rørsukker og æggehvide sammen. Lad det trække ca. 1 time for at opløse sukkeret helt. Sukkerhviden æltes ind i marcipanen lidt efter lidt til massen er ensartet. Kransekagemassen fyldes i en stof...